МВР награди шуменски полицаи

11:10, 05 юли 18 25 541 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Над 50 служители на Областната дирекция на МВР в Шумен са наградени по повод днешния професионален празник на вътрешното министерство. Старши комисар Ялчън Расим пожела на работещите в МВР здраве, късмет и успехи. Той им благодари за високия професионализъм, себеотрицание и всеотдайност в работата, предаде БНР.

С отличие „Обявяване на благодарност с парична награда“ са наградени  началникът на Районнота управление в Шумен гл. инсп. Илиян Николов и ст. инспектор Младен Борисов - н-к група „Престъпления против личността“ към Криминална полиция. 

За висок професионализъм и постигнати резултати в противодействието на престъпността и осигуряването на обществения ред  награди получават и младши инспекторите Константин Димчев, Стефан Стоянов, Роман Шидеров и Атанас Атанасов от групата за „Охрана на обществения ред" към Районното управление в Шумен. 

С писмена похвала по случай професионалния празник на МВР са наградени ст. инсп. Десислав Райчинов - н-к група „Оперативен анализ и полицейска статистика“, служители в сектор "Противодействие на икономическата престъпност", разследващи полицаи  служители от „Пътната полиция“ , както и полицаи от криминалната, охранителната  и териториалната полиция.

С писмена похвала по предложение на началника на РУ в Нови пазар гл.инсп. Веселин Райнов е награден Красимир Миланов  от полицейския участък в Каспичан.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама