Поредица от катастрофи в Североизтока

14:10, 05 юни 18 25 884 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

54-годишна жена е с комоцио и загуба на паметта след катастрофа. Инцидентът станал около 17 ч. вчера на главния път Шумен-Разград до разклона за село Тервел, предава БНР. 

При движение с несъобразена скорост водач на лек автомобил „Опел“ напуснал пътното платно и се блъснал в крайпътно дърво. Пострадалата жена е пътувала в колата. Тестът за алкохол на 57-годишния водач е отрицателен. 
Образувано е досъдебно производство.

При друг пътен инцидент водач без книжка избяга от местопроизшествието. 

Катастрофата между лек автомобил "Фолксваген Голф" и "Ауди 80" с шуменска регистрация станала вчера следобед по пътя от Нови пазар към село Стоян Михайловски. Водачът на голфа загубил контрол над управлението, колата навлязла в другото платно и блъснала идващото насреща ауди. 

35-годишният водач от Църквица напуснал мястото и към момента се укрива. Установено е, че той не притежава свидетелство за управление и е в едногодишен срок на наложено административно наказание за управление без книжка, а автомобилът е без регистрационна табела. Образувано е досъдебно производство.

За още един инцидент информират от Областната дирекция на МВР в Разград.

Водач на микробус е със счупен крак, след като возилото му се ударило в боклукчийски камион на входа за село Гецово. Сигналът за катастрофата е подаден около 8 ч. тази сутрин. Камионът на сметопочистващата фирма завивал към сервиз в Гецово, когато бусът се блъснал в задната му част. 

Движението в района на произшествието е възстановено.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама