Шестокласник сипа спирт във водата на съученик, той е в болница

14:11, 15 мар 18 25 626 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Неволно отравяне със спирт за горене вкара за кратко шестокласник в болница. Инцидентът станал в шуменско училище в едно от междучасията след час по физическо. Приятел и съученик на 13-годишно момче сипал малко спирт на шега във водата му, съобщи Дарик радио.

След часа по физическо, детето пило вода, но не забелязало допълнителния примес. След няколко учебни часа обаче се почувствал зле и погледът му се премрежил, затова и отишъл до училищната сестра.

Директорът на СУ "Сава Доброплодни" Албена Иванова разказва, че с него са били и останалите съученици и приятелят, който му скроил "шегата". Те разказали истината на сестрата и тя незабавно уведомила директорката и педагогическия съвет.

Заедно с родителите на детето, то било заведено в болницата. Там е било посетено и от родителите на виновния съученик. След като му е направена промивка, бил оставен два дни за наблюдение.

Децата отново са на училище заедно. Директорката Албена Иванова е категорична, че не става дума за агресия. Децата са част от приятелска компания и няма конфликт помежду им. Касае се за нелепа шега, която за щастие няма сериозни последствия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама