ЕНЕРГО-ПРО включва нови 10 населени места в кампанията за изнесени офиси

10:24, 25 сеп 17 25 1199 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Есенният етап на кампанията за изнесени офиси на ЕНЕРГО-ПРО продължава в периода 25-29 септември. Екипи на енергийното дружество ще приемат и консултират клиенти в 10 малки населени места в областите Шумен и Търговище.

Жителите на десетте населени места, включени в поредния етап на инициативата, ще могат, както и досега, да се възползват от услуги на ЕНЕРГО-ПРО, които изискват посещение на клиентски център. В изнесените офиси клиентите могат да стартират процедура по смяна титуляра на партидата, да се консултират за процеса по присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа или да се възползват от други услуги на ЕНЕРГО-ПРО. Единствено в приемните няма да има възможност за ползване на услуги, свързани с плащания в брой.

Мобилните офиси в двете области ще се проведат в удобни за достъп помещения в сградата на съответното кметство и ще са отворени от 10.00 до 14.00 часа. Необходимо условие за ползване на услугите, достъпни в приемните, е представянето на документ за самоличност и документ за собственост на имота. Така с ползването на дадена услуга посетителите на изнесените офиси на ЕНЕРГО-ПРО ще могат да предоставят и актуални данни за кореспонденция, което ще им гарантира ефективна комуникация с компанията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама