Андрей Арнаудов иронизира Валери Симеонов

12:05, 14 авг 17 / Любопитно 25 1511 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Проверките на Валери Симеонов по нощните заведения в Слънчев бряг бяха приети нееднозначно от летуващите в курорта. От вчера те са и повод за ирония, в която се включи водещият на "Фермата" Андрей Арнаудов.

В публичния Viber-чат на шоуто Арнаудов пусна специално записано клипче, в което той е на постелка за йога и промотира концерта от турнето One Love на фона на релаксираща музика. Във видеото водещият с ирония споделя, че  по повод новите повели за развитието на Слънчев бряг, Ъпсурт вече подготвят йога асани, Гери-Никол и Криско ще представят паневритмия, а македонските участници в турнето ще четат Вапцаров, Смирненски и Яворов. Ще бъде едно дълго, хармонично и балансирано шоу, обещава идеологът на турнето.

"Очакваме ви на 17 август в националния балнеологичен център за възстановителен сън с едно много тихо шоу!" гласи постът, с който Андрей представи видеото на близо 200 000 последователи.

Засега още не е ясна реакцията на лидера на НФСБ. След шума в медиите и социалните мрежи, както и поредицата негативни коментари по отношение на Валери Симеонов, масирана проверка в курорта не е имало

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама