• Пострадалият Крум Крумов. Снимка: Теодора Христова

Около 13 часа вчера в района на Кооперативния пазар е възникнал конфликт между няколко мъже, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.

По време на скандала, който последвал Г.Д./71г. и  /Н.Д./ 37г./, баща и син от Шумен нанесли побой на 46-годишния К.К, който работи в павилион на пазара. Мъжете го удряли с юмруци, вследствие на което мъжът е откаран за преглед в МБАЛ- Шумен. Там лекарите са установили, че са му счупени два зъба и му е нанесена средна телесна повреда.

За срок до 24 часа в полицейското управление бил задържан 71-годишният мъж. Работата по документиране на престъплението продължава. Започнато е досъдебно производство. 

Ето какво писа на редакционната ни поща Теодора Христова, която работи на пазара и е свидетел на инцидента:

„Здравейте, искам да ви разкажа какво се случи днес на работното ни място, което е на Кооперативния пазар в Шумен.

Всичко започна от състоящ се търг свързан с климатик останал от стар наемател, който се намира в магазина, в който работим. Изненадващо за нас в търга участва и г-н Георги Дилов, който е домакин на Общинските пазари. Мисля, че управляващи нямат право да присъстват дори на търг, а камо ли да участват. В последствие търга бе спечелен от г-н Дилов,  който е и собственик на къща за гости в село Мадара "Свети Георги".

След като приключи всичко покрай търга се разделихме от магазина в добри отношения. След няма и половин час обаче въпросният г-н Дилов и неговия син, който е управител на магазини за авточасти решават без придобит документ за климатика да си го вземат. Родителите ми с нормален тон им казват да дойдат малко по-късно тъй като продават храна не е много уместно да се вдига прахоляк. След тези думи синът на Дилов с помощта на баща си нанасят безброй удари по лицето и тялото на собственика на Шуменската скара Крум Крумов, в което и помещение се разигра търга.

В крайна сметка след намесата на полицаи и доктори този уличен бой на централно място и да не пропускаме на работното място беше приключен, но Крум Крумов е с 3 избити зъба и обезобразено лице. Ние с ваша помощ се надяваме тази изключително шокираща случка да стигне повече хора и да докажем, че парите на двамата побойници няма да спрат правосъдието да им отмъсти, защото ние не търсим отмъщение, а само справедливост.

Потърсихме Георги Дилов и сина му за коментар относно тяхната версия за скандала и побоя. Двамата не отрекоха, че има такъв инцидент, но категорично отказаха коментар, „тъй като са в шок от случилото се“.

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно