БСП се срещнаха с жители на област Шумен

18:58, 26 юни 17 / Политика 25 442 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Народния представител Иван Иванов, общински съветници от Нови пазар и Върбица, както и областния и общинските лидери на БСП присъстваха на срещи с граждани в двете общини, съобщиха от пресцентъра на партията.

Приемните бяха посетени от множество граждани като във Върбица броят им надхвърли 40 души. По време на срещите, хората поставяха множество въпроси от различно естество, започвайки от приемането на законите, осъществяването на парламентарен контрол, въпроси свързани с пенсиите и възнагражденията на работници и служители до разрешаването на въпроси с частен характер. Във Върбица бе поставен въпроса за изграждане на пътя Шумен - Върбица и начина на изпълнение на проектните дейности. Хората бяха притеснени, тъй като тротоарите на изхода на населеното място не са довършени и това крие опасност за жителите, най - вече за пресичащите деца. Бе поставен въпроса и за сметопочистването и благоустрояването, което касае местната власт и представителите и.

В Нови пазар беше поставен и горещо дискутиран въпроса за бъдещето на болницата. 

Народният представител се ангажира в кратки срокове да постави наболелите въпроси пред съответно Министъра на здравеопазването и и Министъра на регионалното развитие и благоустройството.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама