Организират благотворителен концерт в помощ на Борко от Шумен

07:18, 25 юни 17 25 772 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Организират благотворителен концерт в помощ на Борко от Шумен. Събитието ще се проведе на 26 юни от 18:00 часа в Общински младежки дом.

Борислав Атанасов Борисов е на 15 години и живее в кв. Дивдядово, а също и посещава Дневният център за деца с увреждания в с. Васил Друмев. Диагнозата му е детска церебрална парализа с квадрипаретичен синдром – тежка степен, симптоматична епилепсия. Набирането на средства са необходими за изследвания и лечение в Инстанбул – болница ACIBADEM. Предварително благодарим на всички, които ще отделят от времето и средствата си за да посетят благотворителният концерт, като Ви информираме, че от 17.30ч. ще има базар/с изработени сувенири, украси, картички/, който ще бъде разположен точно пред залата. Концерта се организира със специалното съдействие на Аудио Визуален Център Прокси, ще участват известни музикални и танцови състави от град Шумен.

Банковата сметка, разкрита за Борко е в ПОЩЕНСКА БАНКА

IBAN:BG75 BPBI 7946 4063 8148 01

BIC:BPBIBGSF 

Tитуляр: Жанета Петрова (майката на Борислав)

Заповядайте на 26 юни от 17.30ч. в Младежки дом - Шумен! Нека бъдем съпричастни и да покажем, че в сърцата ни има място за още едно добро дело!

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама