Намериха мъртви мъж и жена в кола край Невша

15:12, 23 юни 17 25 1036 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мъж и жена са намерени днес преди обяд починали в автомобил, спрян в встрани от пътя в близост до варненското село Невша. Под ръководството на Окръжната прокуратура във Варна е започнато разследване за установяване на причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта им, съобщиха от пресслужбата на Апелативната прокуратура.

Починалото семейство е от Попово, научи Topnovini.bg. Пътували са със сив автомобил „Опел Корса“ с търговищка регистрация. Вчера сутринта тръгнали за Варна, тъй като според близките им заради мозъчен проблем мъжът имал записан час за скенер във варненска болница. След това роднините им не можели да установят контакт с тях.

Проверка на Topnovini.bg в двете възможни лечебни заведения във Варна, където се прави ядрено-магнитен резонанс, показа, че мъжът не е имал записан час и не е преминавал такова изследване вчера.

Колата, спряна край с. Невша, била видяна от шофьор, който няколко пъти преминал по пътя и забелязал, че хората вътре остават в една и съща неподвижна позиция. На местопроизшествието е извършен оглед, при който не са установени данни за насилствена смърт.

Въпреки ранния етап на разследването като най-вероятна причина за настъпилата смърт на семейството се сочи задушаване с газ. Назначени са съдебномедицински експертизи, които трябва да дадат повече яснота.

Разследването се води от служители на Областната дирекция на МВР - Варна. Продължават процесуално-следствените действия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама