Отличиха Мердин Байрям за " Кмет за 2017г. за инвестиции в природата и хората"

07:37, 19 юни 17 25 1035 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кметът на община Върбица Мердин Байрям бе отличен със званието " Кмет за 2017г. за инвестиции в природата и хората", съобщиха от Община Върбица.

Снимка: Facebook

На специална Конференция " Рискове и заплахи за критичната инфраструктура в общините и регионите на България" инициирана от Асоциациацията на българските градове и региони под потронажа на Фондация "Конрад Аденауер", която се проведе на 16 и 17 юни в Разлог, той получи специална грамота и статуетка.

На конференцията и тържеството присъстваха г-н Торстен Гайслер - директор на бюро София на фондация " Конрад Аденауер", г-н Найден Зеленогорски - председател на управителния съвет на АБГР и г-н Ергин Емин - изпълнителен директор на АБГР.

Снимка: Facebook

"Уважаеми дами и господа,
Особено ми е приятно да съм тук сред вас и сред наградените кметове тази вечер! Няма да скрия, че съм развълнуван, и че за мен е чест и отговорност сред толкова много общини в България, аз като кмет на община Върбица да получа признанието и наградата за " Кмет за 2017г за инвестиции в природата и хората", каза в благодарственото си слово Мердин Байрям.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама