Започнаха летни занимания за малчугани от Шумен

07:00, 15 юни 17 25 856 Шрифт:
Автор: Росица Стайкова

Летни занимания за деца и ученици, на различна възраст, започнаха в Центъра за подкрепа на личностното развитие в Шумен.

Детският комплекс откри сезонната работа с подрастващите преди броени дни с ателие „Компютърен свят“. В рамките на 4 часа през деня малките посетители на Центъра са ангажирани със занимания, разходки, игри на открито. С тях се занимава преподавателят Валентин Вълчев.

Паралелно с „Компютърен свят“ заработи и ателие „Млад археолог“ с ръководител Ваня Иванова. Нейните първи летни възпитаници имат организирани часове за работа в музея и библиотеката, обясни директорът на Центъра Павлинка Марева.

 

През идната седмица започват занимания във формат „Математика“, воден от Нина Петрова и в народен формат „Веселяче“ с Марин Маринов.

През юли ще заработят детска театрална формация и ателие за изобразително и приложно изкуство. Панайот Калудов ще преподава на любознателните кандидати за актьори, а Теменуга Христова ще занимава малките творци и художници.

Литературни игри със Силвия Маринова и спортни занимания са подготвили още ръководителите от Центърът за подкрепа на личностното развитие – Обединен детски комплекс в Шумен.

Посещенията на часовете става срещу минимална месечна такса от десетина лева, по решение на общинския съвет.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама