НЕС ООД зарадва децата от ДГ „Буратино“ с нова автоматична отоплителна инсталация

12:54, 01 юни 17 25 763 Шрифт:
Автор:

Нова автоматична отоплителна инсталация на биомаса получиха в Деня на детето децата от ДГ „Буратино“ в кв. „Макак“.

Снимка: topnovini.bg

Инсталацията е изградена за малко повече от 15 000 лв. и дарение от фирма „НЕС – Нови енергийни системи“ ООД.

Снимка: topnovini.bg

 „Мили деца, честит празник. Желая ви да сте много здрави, щастливи и винаги усмихнати.  Благодаря на фирма „НЕС – Нови енергийни системи“ ООД, че си изпълниха обещанието и направиха такъв подарък точно на днешния ден“, с тези думи кметът Любомир Христов прие направеното дарение.Снимка: topnovini.

Досега детското заведение, което се посещава от 18 деца, се е отоплявало изцяло на ток и твърдо гориво. Новата инсталация ще донесе на децата и персонала уют и комфорт.

Снимка: topnovini.bg

„Днешният тържествен повод е част от нашата програма за развитието на района. Това е една крачка напред в правилната посока. Децата, които днес са сред нас са нашето бъдеще. Бъдеще не само на града, но и на нашата държава. Така ние разбираме думите национална отговорност и загриженост“,  каза Велислава Николова,  мениджър човешки ресурси в “НЕС – Нови енергийни системи“ ООД.

Снимка: topnovini.bg

За празника на децата „НЕС – Нови енергийни системи“ ООД организира тържество за децата, като им осигури  подаръци и лакомства.

 

Кукерски танц представиха малките кукери кв. „Макак“ по случай двойния празник на градината. Гост изпълнители бяха децата от ДГ „Космонавт“ и „Братя Грим“.

Снимка: topnovini.bg

„Изключително съм щастлива на днешния двоен празник деня на нашите, вашите, на общите деца да отпразнуваме още един повод за радост, а именно най-скъпата инвестиция-дарение в 30-годишната история на детска градина „Буратино“, приветства директорът на градината Стилиянка Георгиева.

Снимка: topnovini.bg

Гости на празника бяха Светлана Маркова, зам.-кмет по здравеопазване и социална политика към община Шумен, Найден Косев, зам.-кмет по образование и култура, представители на Регионален инспекторат по образование и др.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама