Богата празнична програма за Деня на детето организира община Шумен

12:29, 30 май 17 25 810 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шарен и шумен купон за малчуганите организира община Шумен за Деня на детето, 1-ви юни.

Празничният ден ще започне с инициативата на Регионална библиотека  „Стилиян Чилингиров“- „Библиотекар за един ден“, която ще се проведе от 9.00 до 17:00 ч.

От 10.00 ч. В Младежки дом Шумен за децата ще бъде прожектирана безплатна прожекция на филма „Смърфовете“.

В същия час в Градската градина ще започнат традиционните детски Арт ателиета с различни занимания: бодиарт, бижута от мъниста, засаждане на любимо цвете, рисунка на асфалт, рисунка на маска, оригами, футбол на малки врати, слалом велосипеди, карате, айкидо, стрийтбол, слалом ролери, дартс, крос, шахмат, както и теглене на голямата награда велосипед.

Наградите за есе и рисунка от ученическия конкурс „Индустрията в моя регион“ ще бъдат връчени от 11:30 ч. в Младежкия дом.

Празничната програма ще продължи с интерактивна игра за културно-исторически туризъм „Изследователи“ от 14.00 ч. на Паметник „Създатели на българската държава“

В същия час 14.00 – 16.00 ч. Магазин BulMag в кв. „Б. Българанов“ организира игри, танци, състезания, детска дискотека и още много изненади за най-малките си посетители.

Концерт, спортни игри, томбола и безплатни атракциони в определен час, както и голямата награда велосипед ще забавляват децата от 17:30 ч. в Парк „Студентски“

Организатори на празничния ден са община Шумен, Регионалана бибилотека „Стилиян Чилингиров“, Младежки дом Шумен, „Алкомет“ АД, BulMag и “Пи Ем България“ ООД.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама