Хип-хоп изпълнители ще пеят в помощ на Ники

14:29, 29 май 17 / Култура 25 590 Шрифт:
Автор: Веска Йотова

Хип-хоп изпълнители от Шумен подготвят благотворително парти в помощ на Ники. Момчетата ще зарадват своите фенове тази вечер от 19:00 часа в клуб LUXURY ROOM. 

Момчетата от Шумен : 42, Giancana, Jorkata, Smokeе, Petipolk и Dj Naskoe ще очакват всички фенове на хип-хоп музиката да направят едно зрелищно събитие.

Това не е първото благотворително парти, което рапърите заформят, за да помогнат на хора в нужда.

Снимка: Фейсбук

Потърсихме хип-хоп изпълнителя Петър Иванов, известен още като „42“, който разказа пред наш репортер за идеята да се включи в доброто дело:

„Ходил съм до другия край на България в името на благотворителни цели, няма как да не направя това, когато момче от Шумен има нужда от помощ. Хубаво е когато нашия град се обединява в името на някаква кауза. Виждате как в последно време сме разединени, но когато се случи нещо такова всички се обединяваме, за да помогнем“, разказа Петър.

За всички, които все още не са решили дали ще отидат на партито, „42“ прикани шуменци да съчетаят купона с добрата и идея:

„ Ние сме доказали, че можем да се забавляваме, нека покажем, че можем и да помагаме, докато го правим. Тази вечер ще участват момчета, които имат какво да покажат“, каза още Петър Иванов.

Входа е 5 лева, а всички събрани средства ще бъдат дарени за лечението на Ники.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама