Баскетболна и футболна среща в подкрепа на Ники

08:00, 26 май 17 25 505 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На ученическия стадион ще се състои футболен мач между отборите на ПГПЧЕ „Никола Вапцаров” и ППМГ „Нанчо Попович” на 27 май от 12.00 ч. Входът е 2 лв.

На 28 май от 17.00 ч. в зала „Младост” ще се проведе благотворителна баскетболна среща между ветераните на БК Шумен и гостуващият от Сърбия отбор КК ”Хисар” Лесковец. Билети могат да бъдат закупени от 26 до 28 май  /включително / на цена от 3 и 5 лв. в зала „Младост”. Номерата на билетите ще бъдат разиграни в томбола, а късметлиите ще получат за награда артикули на БК Шумен.

 В рамките на тези три дни ще се проведе Баскетболен лагер, на който младежите и юношите от двата клуба ще изиграят множество мачове и показни тренировки. Срещите са безплатни и отворени за посещение. Програмата може да намерите на Facebook страницата БК Шумен. Всеки, който желае, може да дари средства за лечението на Ники в специална кутия поставена пред залата. Събраните средства от дарения и билети ще бъдат внесени в дарителската сметка на Ники.

 Организаторите на кампанията Помощ за Ники благодарят на БК Шумен, за отзивчивостта и присъединяването към благотворителната инициатива.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама