Връчиха наградите на Шумен в системата на образованието и науката

13:16, 24 май 17 / Култура 25 1035 Шрифт:
Автор:

„Наградата на Шумен“ за 2016 г. получиха днес изявени шуменци, дали приноса си в областта на образованието и науката. Индивидуалните и колективни награди връчиха кметът Любомир Христов и председателят на Общинския съвет проф. Борислав Беджев на тържествена церемония в ДКТ „Васил Друмев“.

Снимка: topnovini.bg

В категорията „Ученик на годината“ в хуманитарната и природо-математическата област –Иван Ганев 11 В клас на  ППМГ „Нанчо Попович“.

Снимка: topnovini.bg

Наградата „Ученик на годината“ в областта на изкуствата и спорта отиде при Деница Димитрова от 12 Г клас също възпитаник на ППМГ „Нанчо Попович“.

Снимка: topnovini.bg

Константин Динев от Факултет „Артилерия, ПВО и КИС“ на Националния военен университет получи отличието в категорията „Студент в областта на природните, математическите и техническите науки“.

Снимка: topnovini.bg

Старши учител Румяна Николова-Митева от СУ „Сава Доброплодни“ получи наградата „Учител на годината“ в начална степен на обучение.

Снимка: topnovini.bg

„Учител на годината“ в сферата на хуманитарните науки  стана Борис Иванов от СУ „Сава Доброплодни“.

Снимка: topnovini.bg

С наградата за принос в сферата на хуманитарните и педагогическите науки бе отличена проф. д-р Надка Николова преподавател в ШУ „Епископ Константин Преславски“.

Снимка: topnovini.bg

Руската театрална палитра „Радуга“ при СУ „Сава Доброплодни“ получи наградата в категорията „Ученическа формация“.

Снимка: topnovini.bg

В категорията „Педагогически колектив в системата на предучилищното възпитание“ наградата получи ДГ № 19 „Конче вихрогонче“.

Снимка: topnovini.bg

Наградата „Педагогически колектив в системата на училищното и извънучилищното образование“ отиде при СУ „Сава Доброплодни“.

Снимка: topnovini.bg

Астрономическият екип на ШУ „Епископ Константин Преславски“ получи отличието в категорията „Академичен и научноизследователски колектив в системата на висшето образование“.

Снимка: topnovini.bg

Празничната програма продължи с концерт на трио „Сопрано“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама