Взривиха магазин за спортни стоки в Шумен

08:30, 10 май 17 25 672 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Взривиха вратата на магазин "Бумеранг" по централната пешеходна улица на Шумен рано тази сутрин. Унищожена е част от стоката в магазина. 

Няма нанасени материални щети по съседните магазини, както и по апартаментите над него.

Продавач от съседен магазин каза пред репортер на Тopnovini.bg, че в повредения магазин няма отоплителни уреди или компютър. Според продавача, спортния магазин е разполагал единствено с камера за видео наблюдение.

Сигналът за пожар в магазина за дрехи на бул.”Славянски” е получен 01:19 часа тази нощ. На място е изпратен противопожарен екип. Огнеборците установили, че пламъците в търговския обект са тръгнали от входната врата, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.  

В пожара са унищожени климатик, касов апарат, компютър, дрехи. Опушени са 100 кв.м. стени. Причината за възникване на пожара е в процес на установяване. След извършения на място оглед и съмнения за умисъл е РУ- Шумен е започнато досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 330 ал. 1 от НК.

Снимка: topnovini.bg

Преминаваща случайно гражданка по улицата сподели за Topnovini.bg, че според нея, това не е случаен инцидент. По думите й, собственикът на магазина има неуредени отношения с бивша служителка. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама