93 годишната Маргаритка Арнаудова не е починала от задушаване

13:54, 27 апр 17 25 567 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

93 годишната Маргаритка Арнаудова, с чийто почти разложен труп дъщеря й живя повече от 10 дни не е починала от задушаване. Причина за смъртта не са травми. Няма следи от насилие, е установено при направената аутопсия, научи Topnovini.bg от свои източници в МБАЛ Шумен.

От трупа са взети проби, които да установят възможно ли е тя да се е натровила, ако е приемала някакви медикаменти. „Тези изследвания ще покажат имало ли е отравяне „ уточниха нашите източници. Те споделиха, че Арнаудова е имала и други стари заболявания.

Социални работници подадоха сигнал в полицията, че в къщата на ул. „Харалан Ангелов“ се носи остра миризма. Те се усъмнили, че нещо не е наред след като дъщерята Крумянка Арнаудова отказала да им носят храна от социалния патронаж. Казала, че не се нуждаят от техните услуги.

Пожарникари и полицаи откриха трупа на майката на леглото. Беше установено, че мъртвото тяло е в дома повече от 10 дни. А дъщерята не е казала на никого, че майка й е мъртва.

Починалата е снаха на кмета на Шумен Крум Александров. Той е управлявал града от 1920 година.

„В последните години майката и дъщерята живееха на ръба на физическото оцеляване. Дъщерята ровеше в кофите. Събираше кашони“, съобщиха съседи. Те редовно помагали на семейството.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама