Съботен кулинарно-приложен базар се организира днес в Регионална библиотека „Стилиян Чилингиров“

12:04, 22 апр 17 25 521 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Съботен кулинарно-приложен базар се организира днес в Регионална библиотека „Стилян Чилингиров“ от 09:30 часа до приключване на работното време на библиотеката, съобщиха от културната институция.

Снимка: Topnovini.bg

Събраните средства от базара ще бъдат дарени за лечението на Коки – Калоян Казаков, който е с диагноза аутизъм и родителите му имат нужда от финансова подкрепа за назначената му терапия.

В 10:30 часа стартира детската работилница за бижута, в 11:00 часа гостите на библиотеката гледаха прекрасния филм "Предай нататък", а в 14:00 часа ще започне младежката среща "Сцена за всеки", където шуменските младежи ще представят пред публиката своето творчество.

Пред репортер на Topnovini.bg Пламена Николова – една от организаторките на базара каза, че кутиите все още не са пълни догоре, предвид ранния час (10:00 ч. б.а.), но очаква до приключването му това да се случи.

Снимка: Topnovini.bg

Ако желаете да се включите в благотворителния базар с предмети –  звънете на Пресияна на тел. 0896 582882 или с кулинарни изкушения – потърсете Пламена на тел. 0899 952459!

Организаторите на благотворителния базар Ви очакват и предварително благодарят на добротворците!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама