Най-тежката мярка за неотклонение наложиха на мъжът наръгал барман в центъра на Шумен

11:25, 18 апр 17 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Наложиха най-тежката мярка за неотклонение – „Задържане под стража“  на 23-годишния Я. А., който нападна барман в центъра на Шумен. Това съобщина от Районна прокуратура Шумен.

Шуменската районна прокуратура повдигна две обвинения срещу 23-годишния рецидивист.

Криминално проявеният Я. А. е обвинен, за това че на 12 април е причинил по хулигански подбуди лека телесна повреда на 38-годишния П.Г., който работил като барман в шуменско заведение. Докато разтоварвал стока със свои колеги към тях се приближил 23-годишният Я. А. предизвикал вербален конфликт, стигнало се до физическо стълкновение, в разгара на което, деецът извадил нож. Нанесъл порезна рана в областта на подбедрицата на 38-годишния барман, след което побягнал в посока Старата поликлиника.

На няколкостотин метра от мястото на произшествието рецидивистът започнал да псува, да отправя обиди към Апостола на свободата Васил Левски, както и нанесъл юмручни удари на двама случайни минувачи. Рецидивистът бил задържан от органите на реда.

Срещу 23-годишния рецидивист е повдигнато и обвинение за извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред. Деянието се отличава с изключителна дързост и представлява опасен рецидив.

След повдигане на обвинението, Шуменската районна прокуратура е внесла искане за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стажа“, спрямо 23-годишния извършител. Районен съд в Шумен е уважил внесеното искане.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама