Великденски базар "Да оцветим мечтите и възкресим Надеждата" организира сдружение "Сияйна зора"

07:30, 07 апр 17 / Култура 25 496 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Великденски базар на открито "Да оцветим мечтите и възкресим Надеждата" на сдружение "Сияйна Зора" ще се проведе в дните 8 и 9 април, съобщиха от сдружението.

Базарът се провежда за девета поредна година и в неговата реализация и в изработката на изделията, освен членовете на сдружението, вземат участие и много граждани и различни формации. Те застават зад каузата да бъдат осигурени повече възможности за изяви на хора с увреждания, като част част от живота на едно съвременно общество.

Тази година в подготовката на великденския базар с изделия ще се включат потребителите на социални услуги в с. Оборище община Вълчи дол, децата от ОУ "Христо Ботев " с. Ивански с ръководители Теодора Христова, Марина Пенчева и Светла Димитрова, ученици от VI кл. с ръководител Таня Вескова и група "Гражданско образование" с ръководител Виолета Маразова при ПМГ " Нанчо Попович" гр. Шумен.

Мястото на базара ще е бул. "Славянски" срещу Областна управа.

Великденският базар се провежда с подкрепата на Община Шумен и има за цел набиране на средства за реализацията на спортен турнир, с участието на хора с увреждания през месец май.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама