ПП ГЕРБ отчете една успешна, позитивна кампания и представи бъдещите народни представители

18:05, 05 апр 17 / Политика 25 474 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отчитане на резултатите от изборите и официално представяне на двамата бъдещи депутати направи  ПП ГЕРБ на специална пресконференция пред журналисти днес.

„Искам първо да благодаря на всички, които упражниха правото си на глас на 26 март, да благодаря на всички, които предпочетоха ПП ГЕРБ, повярваха в нашата програма, повярваха в сигурността на България“, каза Любомир Христов.

Той поздрави бъдещите народни представители Димитър Александров и д-р Румен Генов и благодари на председателя на щаба г-жа Донка Иванова.

Снимка: Topnovini.bg

„Искам да благодаря за позитивната кампания, която водиха колегите, че бяха организирани и участваха активно.

Ние постигнахме едни от най-добрите резултати, около 9,5 % са ни по-добри резултатите от 2014 година.

Получили сме 24 149 гласове и сме първата политическа сила в Шумен, а г-н Александров е с най-много преференциални гласове.“

Снимка: Topnovini.bg

От ГЕРБ отчетоха, че са първи в 4 общини - община Никола Козлево, община Смядово и в община Шумен  и пробив в община Хитрино.

Добра работа между щаба и всички кандидати  декларира  г-жа Донка Иванова и обясни, че резултатите от изборите кореспондират с работата на щаба.

„Бих искала да се присъединя към всички хора, които подкрепиха нашата политическа сила, да поздравя всичките ни 12 кандидати и да поздравя вече избраните депутати.

Всички кандидати имаха правото и се възползваха да работят преференциално. Проведоха се над 50 срещи, дори и в най-малките населени места. Направихме няколко кръгли секторни маси, което също доведе до това експертно да се представят части от предизборната програма на ГЕРБ. Беше много коректна надпревара и това показва, че при коректно състезание печелят най-добрите“, каза Донка Иванова.

Снимка: Topnovini.bg

Двамата народни представители също благодариха на всички граждани, които са ги подкрепили.

„Никога не съм участвал в предизборна кампания, в която да съм водещ. Мога да кажа, че впечатленията ми се прекрасни. Изключително добре комуникирахме помежду си. Нашите послания достигнаха до хората. Кампанията беше позитивна. Показвали сме единствено предимствата на нашата програма, без да изтъкваме недостатъците на опонентите си. Имаше достатъчно въпроси. Аз лично събрах много информация, която ще отнеса в Народното събрание и ще нося обратна връзка на хората“, каза д-р Румен Генов.

Снимка: Topnovini.bg

Димитър Александров също благодари на гражданите, които са дали гласа си за ГЕРБ.

„Ако я нямаше преференциалната кампания резултатите не биха били такива. Отношенията ни бяха много добри. Аз като състезател мога само да кажа, че в едно състезание винаги има един първи, един втори и един трети. Важното е, че всички останахме доволни. Старали сме се към опонентите си да се държим нормално и да изтъкваме само нашите предимства.

Благодаря на щаба, на д-р Генов и на всички,с които работихме заедно“, каза още той.

Снимка: Topnovini.bg

Любомир Христов  поздрави всичките шест народни представители от Шумен и каза, че разчита на всички да изпълнят обещанията, които са дали по време на изборите.

 „Вярвам, че всички ще работим заедно и ще направим Шумен по-добър.“

На въпроса защо не се престрашиха да застанат лице в лице, в дебат с кандидат депутатите от другите политически партии, Любомир Христов отговори, че кандидатите на ГЕРБ са общували директно с хората. Той каза още, че в такива дебати хората не биха научили нищо повече, нищо по-добро и нищо по-позитивно.

„Да представим промяна, политика, не е необходимо да влизаме в дебат.“

Д-р Генов пък обясни, че кандидат депутатите не са равнопоставени по професии и не биха могли да водят дебати в една сфера.

Двамата бъдещи депутати от ПП ГЕРБ се обединиха около надеждата, че с останалите народни представители от Шумен  ще постигнат единодушие за доброто на нашия град. Като например обща работа по Закона за великите старите столици.

На тяхно място в градския парламент  като общински съветници отиват Шумен Добри Стоянов и Светозар Начев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама