Разгледаха предложенията за  „Наградата на Шумен”  в Системата на образованието и науката

17:39, 05 апр 17 25 698 Шрифт:
Автор: Веска Йотова

Предложенията за  „Наградата на Шумен”  в Системата на образованието и науката бяха разгледани днес от 7 членна експертна комисия, предаде репортер на Topnovini.bg.

Номинациите за отличието са разпределени в 11 индивидуални категории.

 

В категория „ Ученик на годината” в хуманитарните и природоматематическата област 5 гласа получи Иван Ганев, ученик в 11 клас в ППМГ „ Н. Попович”, а втора с два гласа е Ванеса Гецева от 12 клас в същото училище.

По направление „Ученик на годината” в областта на изкуствата и спорта с 5 гласа е Деница Руменова от ППМГ „ Н. Попович”.

Със същия брой гласове е и Константин Динев, който е номиниран в категория „Студент в областта на природните, математически и технически науки”.

С по 5 гласа в категорията” Учител на годината” по двете пера: В начална степен на обучение и в сферата на хуманитарните науки са Румяна Николова- Митеваи Борис Иванов.

Проф. д-р Надка Николова  получи 5 гласа в категорията „Принос в сферата на хуманитарните и педагогическите науки“, а ст.н.с. д-р Дечко Лечев, получи 2 гласа.

„Ученическа формация” с 5 гласа – Руска театрална палитра „Радуга”.

Колектива на ДГ”Конче вихрогонче” получи 6 гласа по направление „Педагогически колектив в системата на предучилищното образование”, а с 4 гласа премина колектива на СУ”С. Доброплодни”.

В категория „Физическо лице” с 4 гласа преминава проф. Д-р Красимир Иванов.

Предстои следващия етап по определяне на носителите на наградата, който ще се разглежда от Постоянната комисия по образование към Общинския съвет.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама