Представиха образователната система Brain Break на HOPSports в Шумен

17:15, 05 апр 17 25 634 Шрифт:
Автор: Веска Йотова

С презентация беше представена интерактивната образователна система Brain Break на HOPSports в Шумен, предаде репортер на Topnovini.bg.

Образователната система за ръководене на учебните занимания, предлага лесно постигане на оптимална среда за ефективно обучение.

„Brain Break представлява колективно събирани клипове от 70 държави по света. Те дават възможност на учениците, в рамките на от 2 до 5 минути да почиват по време на час. Чрез тази система учениците могат, интерактивно да се образоват и същевременно да са активни в класната стая”, посочи д-р Зорница Младенова, координатор на платформата за България.

По думите и Brain Break подкрепя процеса на обучение в класната стая, не само с възможността за физическа активност, но и предоставя и нформация за здравословния начин на живот, борбата с вредните навици, посредством забавен и възпитателен метод.

„Клиповете са с насоченост Global dances, Global fitness, Global sports и Global arts. Платформите са разработени на английски език, за да бъдат използвани от всички деца по света.  Тази система не е обучителна платформа, а образователна. Тя повишава физическата активност, както и здравословния начин на живот на децата”, допълни още д-р Младенова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама