Шуменци трудно се хващат на лъжи, дори и в деня на шегата

06:55, 01 апр 17 25 557 Шрифт:
Автор:

Много от жителите на Шумен смятат, че в днешно време не е нужно да идва първи 1-ви април, за да бъдат излъгани. Хората твърдят, че през годините са били многократно лъгани по различни поводи и причини, и вече трудно се доверяват.

Най-лъганите шуменци се оказахa пенсионерите. Хората от третата възраст приемат всичко, което им се казва, с голяма доза доверие.

„Телевизия, заради политиците, не искам да гледам.  Те най–много ни лъжат. Сега и телефона ме е страх  да вдигна, защото и по него започнаха  да ме лъжат. На 1-ви април само с комшиите се лъжем, ама то всъщност си е като всеки ден“, каза пред репортер на Topnovini.bg един от пенсионерите в Шумен.

При младото поколение шуменци лъжата изглежда по друг начин. Много от по-младите смятат, че да се лъже е лошо, пък дори било то на ден като 1-ви април.

На въпроса „ Кой лъже най-много“, мъжете са склонни да дадат много и то различни отговори, като: телефонни компании, сметки за ток и вода, политици, шефовете и много други.

Шуменските жени обаче смятат, че най-много лъжат мъжете.

„Мъжете лъжат за всичко. За чувства, за пари, за излизане уж до магазина и за какво ли още не. Най-лошото е, че си мислят, че им вярваме“, каза Ралица от Шумен, която вече е излъгана за 1-ви април от съпруга си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама