Две жени загинаха при тежка катастрофа край новопазарското село Мировци

17:14, 29 мар 17 25 1664 Шрифт:
Автор:

Две жени загинаха при тежка катастрофа край новопазарското село Мировци, съобщиха от полицията. Екип на Топ новини също беше на мястото на инцидента, за който е бил подаден сигнал около 15.35 часа.

Снимка: Topnovini.bg

Катастрофата е станала по пътя Нови пазар – Стоян Михайловски, на около 700 метра от отбивката за с. Мировци. Лек автомобил Поло с шуменска регистрация, управляван от 60-годишна жена, изгубил управление на завой и навлязъл в насрещното движение.

Полото връхлетяло върху движеща се срещу него лека кола Лада, управлявана от 40-годишния Д. Д.  

Снимка: Topnovini.bg

При удара на място са загинали 60-годишната шофьорка на Полото и возещата се до нея жена на 85 г., която по непотвърдена информация е майка на водачката. Пострадала е трета жена на 34 години, пътуваща на задната седалка на Полото. Тя е откарана в МБАЛ – Шумен и при транспортирането е била в съзнание.

Снима: Topnovini.bg

Водачът на Ладата е с охлузни и порезни рани по главата и ръцете. Преди да бъде отведен в болница, той успя да каже пред нашия екип, че другата кола е връхлетяла върху него изненадващо. Не е установено наличие на алкохол при направения тест на шофьора. Причините, довели до тежкия инцидент са в процес на изясняване. На място се извършва оглед, на който присъства и директорът на шуменската полиция старши комисар Ялчън Расим.


Движението е пренасочено през селата Преселка, Сечище и Памукчии.

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама