Задържаха крадла, опитала се да извърши две кражби за един ден

11:00, 27 мар 17 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Арестуваха млада жена, след кражба на таблет и опит за кражба на портмоне, от частен дом в Смядово. Това съобщиха от ОД на МВР-Шумен.

Около 14 часа вчера Б.М. влязла през незаключена дворна врата в имот на ул.”Панайот Волов” в града. Отворила входната врата на къщата. Стопанката чула шум и излязла от стаята, за да разбере какво се случва. Видяла протегната ръка към стелаж, на който било оставено портмоне с над 40 лева. Жената се развикала, момичето не успяло да вземе портмонето и побягнало. 30 минути по-късно в полицейското управление бил получен сигнал, че от частен дом на ул.”Смеда” в града била установена липса на таблет “Самсунг”.

При проведените бързи действия на полицията било установено, че извършителката е добре познатата на полицията Б. М. на 18 години. Тя е известна на органите на реда с кражби, шофиране след употреба на наркотици и противозаконни отнемания на моторни превозни средства.

Младата жена е задържана  за срок до 24 часа в полицейското управление във Велики Преслав. По случая са образувани две производства –за опит за кражба и за извършена кражба.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама