Две благодарствени писма от граждани са получени в ОД на МВР - Шумен

14:26, 26 мар 17 25 782 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В първото писмо адресирано до началника на РУ- Шумен гл. инсп. Илиян Николов жена от града изказва благодарност към полицейски служители, които работили по разкриване на извършител на кражба на мобилен телефон.

В търговски обект в Шумен неизвестен мъж използвал невниманието на жената и й откраднал мобилния телефон. Преведените оперативни действия дали резултат. “Подадох жалба в полицията с вътрешно убеждение, че телефонът няма да бъде открит. Изказвам благодарност към полицаите  Иван Тодоров и Милен Стефанов за оказаната помощ, проявена човечност, бързина, професионализъм и свършена работа” пише в писмото Марияна Димова.

В благодарствено писмо до директора на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим Здравко Григоров изказва благодарност към кварталния полицай. Мъжът описва, че имал проблеми с наематели на негов наследствен апартамент. Жилището било отдадено под наем на младо семейство. Освен, че не плащали наем навреме, не плащали в срок разходите си за ток и вода. Мъжът описва, че съседи на младото семейство се оплаквали и от шум в късните часове на денонощието.

Потърсил съдействие от полицейския инспектор Свилен Стоянов, който обслужвал района му. “Благодарение на неговата отзивчивост и навременна намеса случаят беше разрешен много бързо. Получих дължимите суми и апартаментът беше освободен, за което съм благодарен. Възхитен съм от такива доблестни служители на МВР”, завършва Григоров.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама