ГЕРБ-Шумен закри предизборната си кампания

21:49, 24 мар 17 / Политика 25 2351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С молебен за здраве и успех на всички български граждани, без значение на етнос, религия и политически убеждения, ГЕРБ-Шумен закри предизборната си кампания.

В навечерието на светлия християнски празник Благовещение пред предизборния щаб на партията се събраха стотици членове и симпатизанти на политическата сила, за да подкрепят кандидатите за депутати на ГЕРБ в 30 многомандатен избирателен район-Шумен (30 МИР-Шумен).

Номинираните за народни представители и областният лидер на партията Любомир Христов бяха посрещнати с плакати и възгласи: Победа!

Снимка: ГЕРБ-Шумен

Вторият в листата проф. Стефан Желев заяви, че единствено ГЕРБ е партията, която може и знае как да реализира надеждите на гражданите за по-високи доходи, по-добро здравеопазване и образование, повече работни места и бърз икономически напредък. „През последните седмици се срещнахме с хиляди хора в област Шумен. Видяхме как доверието в нас растеше. Вслушахме се в съветите и препоръките на гражданите и виждахме техните очаквания за по-добро бъдеще. Днес заставам пред вас с увереността, че ще победим”, заяви проф. Стефан Желев.

Кандидатът за депутат Петко Шаренков – девети в листата, отправи силно послание към присъстващите и бе категоричен, че хората гласуват не за най-богатия, а за най-достойния политик. „Всяка стъпка трябва да е премислена. Човек не може и не трябва да отстъпва от принципите си, защото колективна вина няма. Вината винаги е лична. ГЕРБ доказ, че е единствената партия у нас, която спазва обещанията си. Подкрепете ни на 26 март с бюлетина № 11, защото ГЕРБ не обещава, а прави необходимото, за да подобри качеството на живот на всеки български гражданин”, категоричен бе Петко Шаренков.

 

Снимка: ГЕРБ-Шумен

„Имаме най-силната програма, имаме морал. Верният избор е бюлетина № 11. Вярвам, че на 26 март ще подкрепите кандидатите за депутати от ГЕРБ”, каза, поставената на 11 място в листата за 30 МИР-Шумен Стела Христова.

Най-младата в сред кандидатите за депутати на ГЕРБ – Станислава Акерска, изрази увереност, че са успели да обединят хората от Шуменско около идеите и програмата на партията. „Сигурна съм, че на 26 март с бюлетина № 11 ще постигнем 11 победа за ГЕРБ”, заяви Акерска.

Владислав Григоров – десети в листата, бе категоричен, че за жителите в малките населени места от област Шумен ГЕРБ е синоним на свобода. „След повече от две десетилетия страх и принуда, хората в малките населени места посрещат политиците от ГЕРБ като освободители. Всички в Шумен виждат, че кметът Любомир Христов работи усилено града да се превърне в модерно и привлекателно място за живеене. В неделя дайте шанс на ГЕРБ, за да имаме единно правителство, което работи в синхрон с местната власт и да продължим уверено напред”, отсече Владислав Григоров.

Седмият в листата Евгений Цанков изрази убеденост, че с идеите на ГЕРБ България ще се превърне в модерна европейска държава. „Управлението на Бойко Борисов изгради и обнови инфраструктурата. Ще продължим да надграждаме, защото можем и знаем как. Никога от десетилетия страната не е постигала такъв икономически ръст, както през 2016 година. Това ще доведе до по-високи доходи, повече пари за здравеопазване и образование”, заяви Евгений Цанков.

„Летвата е вдигната високо. Трябва да изпълним обещаното”, каза осмият в листата Светлозар Начев и изрази убеденост, че на предстоящинте в неделя избори ГЕРБ ще победи.

Д-р Хамди Авджъ призова хората да не се поддават на манипулации, а да вземат единствено правилното решение, като гласуват с бюлетина № 11. „Трябва да променим България в името на по-доброто бъдеще на нашите деца. На сцената на политическия живот у нас видяхме любов, омраза и разделение. Светът може да продължи напред единствено с любов”, заяви д-р Хамди Авджъ. Посланието му разпали емоциите на присъстващите и те отново започнаха да скандират: Победа!

Галина Петкова – четвърта в листата заяви, че с делата си министрите и кметовете на ГЕРБ са доказали, че могат да управляват добре. „Всички те доказаха, че общините и държавата могат да вървят напред и да се развиват”, каза Галина Петкова.

Своето послание към множеството отправи и третата в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в 30 МИР-Шумен Ширин Вели. „Аз съм от регион със смесено население и убедено мога да заявя, че единствено партия ГЕРБ не дели хората по етнически признак и вяра. Аз съм доказателство за това. Само ГЕРБ свършиха реална работа за подобряване на живота на хората в смесените региони. ГЕРБ дава реални решения на проблемите и само с тях може да вървим напред”, категорична бе Ширин Вели.

Снимка: ГЕРБ-Шумен

Димитър Александров – шести в листата и този път не изневери на лаконичния си стил. Той заложи на кратко, но ударно послание. „Направеното от ГЕРБ се вижда. Доказали сме, че можем да работим и имаме правилните и рационални решения. Всички заедно можем да съградим нова модерна България. Бъдете с нас на 26 март и гласувайте с бюлетина № 11”, каза Димитър Александров.

Снимка: ГЕРБ-Шумен

След политическите изказвания отец Красимир отслужи молебен за здраве и успех, а със запалени свещи кандидатите за депутати и присъстващите на събитието са помолиха за благоденствието на България.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама