Шуменският Административен съд беше домакин на регионален семинар

15:54, 24 мар 17 25 406 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Семинар по „Приложението на Закон за подпомагане на земеделските производители и Закон за управление на средствата от европейските структурни инвестиционни фондове“ се проведе в Административен съд-Шумен.

Лектори на обучението бяха съдия Таня Куцарова и съдия Соня Янкулова от Върховния административен съд на Република България. Те поставиха на вниманието на присъстващите актуални въпроси, свързани с приложението на Закона за подпомагане на земеделските производители и Закона за управление на средствата от Европейските структурни и инвестиционни фондове. Участие в семинара взеха административни съдии от съдилищата в гр. Велико Търново, Търговище, Разград, Русе, Силистра, Варна и Шумен.

Присъстващите изразиха задоволство от проведения семинар и от застъпените в него теми, като се обединиха около становището, че подобни обучения са изключително полезни и позволяват преодоляването на различията при разрешаването на повдигнатите правни спорове в материята на подпомагането на земеделските производители.

Обучението се организира по проект „Качествено професионално обучение за повишаване ефективността на правосъдието“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама