„Маршът на освобождението” на Обединени патриоти започна от Шумен

14:47, 19 мар 17 / Политика 25 626 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Шумен бе първият град, в който Обединените патриоти – НФСБ, "Атака" и ВМРО проведоха „Маршът на освобождението”. Инициативата премина под надслов „Шумен – градът на българския език”.

Трите лъча на членове и симпатизанти на НФСБ, „Атака” и ВМРО сляха знамената си пред Паметника на загиналите във войните на площад „Кристал”.

Снимка: Topnovini.bg

Шествието поведоха първият в листата на Обединени патриоти за 30 многомандатен избирателен район-Шумен Емил Димитров-Ревизоро, лидерът на НФСБ Валери Симеонов, кандидатите за депутати Наталия Стефанова, Деан Станчев, Добрин Чайлев и Румен Русев.

Снимка: Topnovini.bg

С развети знамена и хоругви патриотите преминаха по централната пешеходна зона и стигнаха до паметника на Васил Левски. Там Валери Симеонов и Наталия Стефанова поднесоха венец. После всички родолюбци и патриоти почетоха паметта на Апостола с минута мълчание. След ритуала Валери Симеонов заяви пред присъстващите, че десетките развети знамена са знак за доброто представяне на Обединени патриоти в поредните предсрочни парламентарни избори на 26 март.

Снимка: Topnovini.bg

„Гласувайте с бюлетина № 17, защото нашето обединение показа, че консолидирането на силите в българската политика е възможно. Нашето патриотично обединение ще отвори нова страница в развитието на България. Радвам се, че „Маршът на освобождението” започна от Шумен, защото оттук започва и българската история. Тук владетели и народ са приели християнската вяра и българските букви”, каза още Валери Симеонов.

 

От паметника на Васил Левски шествието се отправи към Мемориал „Създатели на българската държава”. В пространството на скулптурния ансамбъл, който проследява историята и владетелите на първото българско царсво, Валери Симеонов заяви: Шумен е знаков град за страната ни. Влизаме в тези избори с оптимизма, че ще увеличим групата на патриотите в парламента. Бъдете достойни наследници на славните ни деди и с гордост гласувайте с бюлетина № 17, призова лидерът на НФСБ.

Снимка: Topnovini.bg

„Вярвам, че в Шуменско ще вземем един мандат от партиите, които разчитат на гласове от чужбина. Това е основната ни цел, защото не е редно хора, които живеят в друга държава, да определят съдбата на България. Стремежът ни е ДОСТ и ДПС да са вън от властта”, категорично отсече Емил Димитров-Ревизоро.

Снимка: Topnovini.bg

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама