Даниела Русева: Това бе най-смисленият 8-ми март за мен

10:20, 09 мар 17 / Политика 25 542 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Това бе най-смисленият 8-ми  март за мен“ , това каза по време на посещението си в Дома за възрастни хора е Шумен, водачът на листата на „ Реформаторски блок - Глас народен”, Даниела Русева.

Снимка:Topnovini.bg

Тя и кандидатите за народни представители от листата на „ Реформаторски блок - Глас народен” Юлиян Руженов, д-р Милен Чолаков и Борислав Маринов засвидетелстваха уважение към възрастните дами от дома, като им подариха цветя по повод празника на жената и майката.

Хората от дома поздравиха гостите си със свои стихове и песни и им подариха ръчно изработени картички. Те изказаха благодарност за вниманието и жеста от страна на Реформаторите.

По време на емоционалната среща,  домакините отправиха своите въпроси и проблеми към кандидатите от РБ.

Снимка: Topnovini.bg

Възрастните хора споделиха, че се нуждаят от нови външни пейки, където да почиват през летните дни, тъй като тези с които разполагат са недостатъчни и в лошо състояние.

Пенсионерите от дома споделиха, че имат нужда и от телевизори, тъй като в някои от стаите няма такива. Повдигнат бе и въпросът за преместването им в новата сграда.

Кандидатите за народни представители  се ангажираха да окажат съдействие за решаването на поставените проблеми.

Снимка: Topnovini.bg

Денят беше запечатан в красиви фотографии, които ще бъдат подарени на възрастните хора, за да им напомнят за празничната среща.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама