13-годишният Мартин Асенов Росенов от Шумен, който беше обявен за издирване е открит

20:59, 07 мар 17 25 562 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

13-годишният Мартин Асенов Росенов от Шумен, който беше обявен за издирване малко по-рано през деня днес, е открит.Това съобщиха от ОД на МВР.

Според получената в РУ- Шумен информация Мартин и негов познат, ученик в ПУ “Васил Друмев“ напуснали училището около 10 часа днес преди обяд.

Екипи от РУ- Шумен са започнали издирване на децата, след получено описание. Получавани са различни сигнали за местонахождението им. В издирването активно е участвал бащата на Мартин- Асен Росенов. Мъжът организирал свои познати да търсят сина му и другото дете – Ахмед.

Според получена информация децата били забелязани в района на паметник „Създатели на българската държава“. Изпратен е екип, който обходил района, но не открил децата

Малко по-късно е получен сигнал, че момчето е забелязано в района на автогарата. Получавани и са и други сигнали, на които полицейските служители реагирали, но били без резултат.

Малко след 19.30 часа в силно гориста местност край Информационния център бащата на Мартин забелязал Ахмед. Минути по-късно към мястото са насочени четири полицейски екипа. Мартин също е открит. Децата са били премръзнали и с леки охлузвания. Откарани с екипи на Центъра за спешна помощ за преглед в МБАЛ- Шумен.

ОДМВР- Шумен благодари на всички, които са подали сигнали за местонахождението на децата и на всички, които са се включили в издирването им.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама