Светла Кръстева е новият началник на Статистиката в Шумен

13:06, 01 мар 17 25 1195 Шрифт:
Автор: Росица Стайкова

Светлана Кръстева е назначена за началник на „Статистически изследвания – Шумен“. Тя беше представена днес от директора на Териториално статистическо бюро – Североизток Деян Славов от Варна.

Кръстева заема поста на дългогодишния началник Атанасула Настева, която след 25 години работа в шуменския статистически отдел и близо 40 години стаж в системата на статистиката, предава щатетата на своя наследник.

Светлана Кръстева е била досегашен заместник на Настева и е утвърден специалист след 16 години работа в териториалното статистическо бюро в Шумен, изтъкна варненският директор Деян Славов. Той каза още, че Атанасула Настева е най-добрият администратор в системата и поради това не напуска статистиката, а започва да се занимава с вътрешната нормативна уредба на шестте статистически бюра.

Настева обясни, че много трудно ще се раздели с работата си, защото тя е била нейното призвание. Новоназначената Светлана Кръстева заяви след официалното й представяне, че повереният й пост е голямо предизвикателство за нея и ще продължава да работи със същата акуратност и коректност.

Днес в Статистика бяха оповестени окончателните данни от годишните отчети за дейността на нефинансовите предприятия за 2015 г.

Следват подробности.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама