122-ма мераклии за депутати от Шуменско

14:30, 22 фев 17 / Политика 25 702 Шрифт:
Автор:

122 са кандидатите за депутати в 44-тото Народно събрание от 30 многомандатен избирателен район-Шумен. 

ПП ГЕРБ е с пълна листа от 12 кандидати за депутати. Водач е д-р Румен Генов, втори е Стефан Желев, а Ширин Вели е трета.

Водач на листата на ДПС е Нигяр Джафер. Втори е Хамид Хамид, а трети - Бюнямин Хасан.

Коалиция БСП за България също е с пълна листа от 12 кандидат-депутати. Водач на листата е Иван Иванов, Георги Сашев е втори, а трети е Валентин Петров.

Листа с 12 души предложи и Реформаторски блок - Глас народен. Водач на коалицията е Даниела Русева. Втори в нея е Юлиян Руженов, а трети Милен Чолаков.

ДОСТ излиза на предстоящите избори също с 12 имена. Начело при тях е Орхан Исмаилов. Под номер 2 и 3 са Нурай Зърън и Юксел Хасанов.

Обединени Патриоти (НФСБ, АТАКА и ВМРО) регистрира 6 кандидати за депутати. Първи в техният списък е Емил Димитров. Коалиция АБВ – Движение 21 се явява на изборите в областта с осем кандидати за депутати. Марин Димов е техният водач.

Други партии и коалиции, които са регистрирали свои кандидати за предстоящите избори в края на март са: ПП „Възраждане“; Българско национално обединение; Партия на Зелените; Коалиция Кой – Българската левица и Зелена партия; ПП Дром; ПП Национална републиканска партия; ПП Движение за Радикална промяна Българска пролет; Коалиция Нова Република – ДСБ, Съюз за Пловдив, Българска демократична общност; Коалиция КП Движение за България; ПП Воля; ПП БДЦ; Коалиция на недоволните; ПП Движение Напред България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама