Жребий определи местата за лепене на предизборни плакати в  Шумен

11:06, 22 фев 17 / Политика 25 591 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Всяка политическа формация в Шумен  получи определено място за лепене на предизборни материали в централната градска част. Разпределението на местата стана на  проведената среща при кмета Любомир Христов.

Представителите на партиите, коалициите и движенията регистрирани в РИК получиха определените 21 места за плакати по пешеходната зона на Шумен. Така всички политически формации получават площ за агитация.

Политическите участници теглиха  жребий за тези места, а подпорната стена при Томбул джамия ще бъде оразмерена и предоставена допълнително  за същата цел, заяви кметът Христов.

„Ще бъда безкомпромисен към всяка политическа партия и ще санкционирам, за да не се получи лепене на плакат върху плакат из целия град“, заяви градоначалникът .

Определените места в центъра на Шумен са безплатни, но догодина няма да е така, защото администрацията харчи много пари за разчистването на материалите след изборите.

Платени единствено ще бъдат предоставените 5 билборда в Шумен, които могат да се наемат от срещу 300 лева наем на месец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама