Моловете в съседни градове предпочитат в студените дни младежите в Шумен

07:16, 23 яну 17 25 464 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Забавленията в моловете в съседните близки градове предпочитат младежите от Шумен през студените дни. Това казаха шуменски тийнейджъри за Topnovini.bg .

"В Шумен няма къде да ходим и какво да правим. През зимата навън е много студено и като излезем главно стоим по кафенета", казаха още юношите.

Най-честите предпочитани дестинации през зимния период са моловете във Варна и Русе. Според младежите там има много повече забавления и разнообразие от места, които могат да посетят.



През зимата в Шумен тийнейджърите обикновено се събират във фоайето на Младежкия дом. Там от години срещу заплащане могат да играят джаги, тенис на маса, билярд и да се забавляват с електронни игри.

Въпреки студеното време навън служители на Младежкия дом в Шумен казват, че няма особено голям наплив на деца, които да посещават залата с игри и киното.

Картинката през лятото не е много по-различна, но тогава шуменските младежи се събират обикновено на пейките към стъпалата за мемориал „Създатели на българската държава” или около паметника на „Свободата”, по-известен в Шумен, като „Разперко”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама