Организират фотоконкурс и Национална изложба “Фонтаните в България”

13:02, 17 яну 17 25 410 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Фотоконкурс и Национална изложба “Фонтаните в България” организират Българската асоциация по водите и Сдружение “Аз обичам водата”. Това съобщиха от пресцентъра на община Шумен.

Организаторите канят граждани, държавни, общински, културни, образователни институции и НПО да участват в инициативата, посветена на Световния ден на водата – 22 март, част от проявата ”Международен воден мост 2017”.

Темата на конкурса цели да представи красивите фонтани в страната – старинни или съвременни, с класически или модерен дизайн, включени в атрактивен екстериорен ансамбъл, в обществени пространства, паркове, градини, административни сгради и дори дворове на частни домове.

            Всички шуменци могат да се включат в конкурса с впечатляващи снимки на фонтаните в града. Фотографиите ще станат част от Националната изложба “Фонтаните в България”, която ще бъде представена от 16 до 22 март във фоайето на новата сграда на Университета по архитектура, строителство и геодезия в София.

Десет от снимките ще бъдат избрани след онлайн гласуване. Останалите 40 ще бъдат посочени от експертно жури. След 22 март фотосите ще станат част от пътуваща изложба, която ще бъде представена в различни градове и административни центрове в страната.

Подробна информация за условията за участие в конкурса е публикувана на www.bwa-bg.com или на Фейсбук страницата на Българската асоциация по водите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама