"Алкомет" с поредна голяма национална награда

18:03, 09 дек 16 25 298 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За поредна година ИКАП България отличи водещи български компании, лидери на българския и международен пазар. Признанието за своята дейност те получават на базата на обективни критерии, без жури или субективни оценки. ИКАП България, /ICAP Bulgaria/, е част от ICAP Group, най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа. За четвърта поредна година тя връчва наградите "TRUE LEADERS".

Те отличават всички компании, лидери в сектора, в който оперират.

 За да получат този приз е необходимо фирмите да отговарят едновременно на няколко измерими и обективни критерии, които са официално публикувани. Наградените компании трябва да са сред 300-те печеливши предприятия за 2015 г., според EBITDA, да са увеличили своя персонал през 2015 г., спрямо 2014 г., да имат висока кредитна оценка, измерена чрез ICAP Credit Score, и да са лидер в своя сектор. Тази година бяха отличени 85 фирми. Сред тях бе и "Алкомет". Компанията получи награда за  лидер в сектора за „Производство на изделия от алуминий за 2015 г.”

Церемонията по награждаването се състоя в Рейнбоу Плаза в столицата, в присъствието на  230 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и държавни институции.  Наградата на шуменската фирма бе връчена от Емрах Сазак –Главен Търговски съветник към Посолството на Република Турция на председателя на надзорния съвет на компанията Фикрет Индже.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама