Набират средства за трансплантация на Данчо от Шумен

11:59, 09 дек 16 25 1127 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Йордан Красенов Йорданов е на 33 години от Шумен. Той е с диагнозата Нефритен синдром, който прогресира и е в последен стадий. Бъбреците му отказват да работят и единствения шанс за нормален живот е спешна бъбречна трансплантация. Донор ще му стане неговата майка. Намерена е подходяща клиника в Истанбул за бъбречна трансплантация, за която е нужна сумата от 20 000 евро.

Тъй като сумата е непосилна за семейството на Данчо, сестра му Наталия Йорданова и съпругата му Елена Йорданова организират кампания - „Да подадем ръка на Данчо”.



Преди 6 месеца Данчо стана и баща на малката Крисия. Молбата, която отправя семейството му към всички хора е да подадем ръка на Данчо и да му дадем възможността да отгледа своето първо детенце заедно със съпругата си.

На 19 декември от 18.30 часа в Младежки дом Шумен ще бъде проведен благотворителен концерт в подкрепа на каузата. Участие ще вземат танцови състави, детски певчески формации и гост изпълнители.

В деня на концерта, шуменци могат да посетят и базара, който ще бъде открит в подкрепа на дарителската кампания.

Разкрита е дарителска сметка в лева на името на Йордан Красенов Йорданов в ЦКБ АД. Тя е с IBAN BG66CECB97902082983300 и BIC – CECBBGSF.

Във фейсбук, всеки желаещ може да следи актуална информация около дарителската кампания ТУК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама