Млади шуменци се срещнаха с двама успешни предприемачи

21:14, 07 дек 16 25 551 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Много млади и перспективни хора събра петото издание на "Бизнес истории", организирано от предриемаческа академия Crew 21.

Срещата с двамата успешни предприемачи - Даниел Лорер и Николай Тончев, се проведе в Гранд хотел "Шумен". Лекторите разказаха за себе си, за стартирането и развитието на собствените им бизнес инициативи.

Николай Тончев е роден в Девня, но почти цял живот е в Шумен.  Зад гърба си има солидно портфолио от фирми - собственик е на Агромашинаимпекс - Шумен АД и изпълнителен директор на Ники - БТ АД, Миссириан - България АД и Норд Табак ЕАД. Освен това е и изп. директор на Индустриален Парк Шумен АД.

Даниел Лорер е сериен предприемач, с няколко успешни start-up-a зад гърба си, сред които - OPTiim и Ulympix. Роден е в София, живял е на много места в чужбина, а през последните 5-6 години пребивава във Варна. Към момента е Бизнес ангел и ментор в Eleven и съветник на борда на директорите в Quadrodynamics.



Срещата премина под формата на диалог, в който младите хора задаваха въпроси относно трудностите и препятствията, свързани със стартирането на собствен бизнес, начините за развитие в перспектива, както и за възможностите, които предоставя средата в България.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама