ГЕРБ все още няма становище по случая „Никола Козлево”

15:54, 30 ное 16 25 1165 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ръководството на политическа партия ГЕРБ все още не е излязло с официално становище по случая с ремонтирания от общински служители супермаркет, собственост на синовете на кмета на Никола Козлево Ешреф Реджеб. „Ще изчакаме резултатите от проверката на полицията.  Те  ще покажат дали да търсим политическа отговорност от кмета заяви за T opnovini.bg депутатът от ГЕРБ проф. Стефан Желев.

На вчерашната сесия на Общинския съвет не е искано обяснение от  кмета, съобщи председателят на местния парламент Стефан Стефанов.  С 10 гласа „за” и трима „въздържали се” е бил приет отчета на общинското предприятие „Никола Козлево”, чиито служители  са ремонтирали въпросния супермаркет в Шумен. А самото предприятие е създадено с решение на общинския съвет да извършва дейности на юридически и частни лица.

Никой от съветниците нямал въпроси към градоначалника. След отпуската той присъствал на сесията, но не говорил по случая. Реджеб не изглеждал притеснен от започналата проверка на Икономическа полиция.

На въпрос на Topnovini.bg  дали вече е разпитван от полицията председателят на местния парламент отговори, че общинският съвет не е страна по случая. И при тях нямало входирани преписки нито от икономическа полиция, нито от прокуратурата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама