Дипломираха се абсолвентите от Випуск 2016 на Военния факултет в Шумен

14:09, 19 ное 16 25 393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Абсолвентите от Випуск 2016 на Военния факултет в Шумен получиха днес своите дипломи.

На тържествената церемония в залата на Младежкия дом присъстваха полк. проф. Веселин Мадански –  зам. ректор на Националния военен университет „Васил Левски”, зам. деканът на Военния факултет полк. Красимир Калев, депутатът Стефан Желев, зам.-кметът д-р Светлана Маркова и др.

„Вярвайте, че можете да се гордеете, че сте възпитаници на Националния военен университет „Васил Левски”. Пожелавам ви успех и не забравяйте, че човек се учи и усъвършенства непрестанно”, заяви полк. Веселин Мадански.

Успешна реализация на абсолвентите пожела и полк. Красимир Калев. Той подчерта, че преподавателите във Военния факултет в Шумен са на европейско ниво.

Позздравителен адрес от името на кмета Любомир Христов поднесе и д-р Светлана Маркова.

Депутатът Стефан Желев припомни на абсолвентите, че придобитите знания, никой не може да им отнеме и пожела на младежите да продължат да трупат умения и опит.

Отличник на Випуск 2016 с успех 6.00 е Николай Йотов – магистър от специалност „Административна и информационна сигурност”. Той поднесе приветствие от името на завършващите.

Днес дипломите си получиха 143 абсолвенти от пет специалности на Военния факултет в Шумен. От тях 39 са бакалаври, а 104 магистри.

Отличниците на випуска са общо 15.

Специални парични награди от 1000 лева получиха абсолвентите Елица Кузманова и Райко Врачков.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама