Обръщение на БСП към жителите на община и област Шумен

16:06, 10 ное 16 / Политика 25 421 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Уважаеми жителите на община и област Шумен,

Благодарим на всички български граждани, които подкрепиха нашите кандидати за президент - генерал Румен Радев и за вицепрезидент - г-жа Илияна Йотова. Вашите гласове дадоха ясен знак, че вятърът на промяната е задухал и нищо не може да го спре. Уважаваме и гласа на всички български граждани, които подкрепиха и останалите кандидати.

На 13.11.2016г. предстои втори тур на изборите. За това се обръщаме към всички вас, жители на община и на област Шумен. Обръщаме се и към гласувалите за други кандидати. Нашият призив е за подкрепа на нашите кандидати. Както вече е ясно, ние няма да водим преговори с лидерите на политически сили, защото това са президентски, а не парламентарни избори.

На тези избори ние имаме една цел - ПРОМЯНА! За да имаме държавен глава, който действително олицетворява единството на нацията, който е силен и мислещ, а не слаб и послушен. Да имаме президент и вицепрезидент патриоти, родолюбци, които при вземане на решение ще се водят от две неща – от българския интерес и от чувството за справедливост. Промяната налага да изберем  президент, който ще налага вето на закони, които отнемат или ограничават права на български граждани. Вето на закони, които толерират картели, монополи, олигархични интереси. Промяната изисква президент, който ще ползва Консултативния съвет за национална сигурност по най-важните на обществото и на България въпроси. Днес повече от всякога са ни нужни президент и вицепрезидент, които ще ни гарантират сигурност, спазване и защита на правата, равноправни и уважителни отношения между всички институции и развитие на държавата напред, в същото време ценени и уважавани от нашите партньори и приятели в чужбина.

Според нас Румен Радев и Илияна Йотова ще бъдат такива. На първия тур стана ясно, че мнозина от нашите сънародници мислят като нас.

Още веднъж призоваваме за честни и демократични избори в неделя, на които българските граждани трябва да гласуват свободно, съобразно собствените си вътрешни убеждения. Призоваваме всички български граждани да не се поддават на внушенията за хаос и дестабилизация в държавата. Напротив, гласовете за ген. Румен Радев и Илияна Йотова, ще бъдат гласове за демократичното развитие на България, за сигурността и за ефективността на институциите в България.

ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ! На 13.11.2016г. с № 13 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!









Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама