За час и половина разпродадоха билетите за спектакълът „Жена ми се казва Борис“

16:30, 07 ное 16 / Култура 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Абсолютен рекорд постави в Шумен спектакълът „Жена ми се казва Борис“, който гостува на града за първи път. Само за час и половина билетите за предстоящата постановка на 24 ноември бяха разпродадени, а опашката от желаещи да гледат хитовата комедия се изви пред театър „В. Друмев“ още преди да е отворила касата в първия работен ден на седмицата.

Организаторите заявиха, че такова нещо отдавна не се е случвало в града и заради небивалия интерес актьорите ще посетят Шумен отново веднага след Нова година. На самия 24-ти пък, след края на представлението, главната героиня Диана Любенова, ще празнува рождения си ден именно в стария крепостен град.

Постановката на частен театър „Мелпомена“ предизвика пълен фурор през последната половин година в цялата страна. Само за 6 месеца тя бе изиграна 50 пъти, реализира огромен брой гостувания в големи и малки градове, а юбилейният брой се състоя на 6 ноември в столичния театър „Сълза и смях“ пред претъпкана зала.

Формулата на успеха на „Жена ми се казва Борис“ се дължи на професионално събраният екип – Станимир Гъмов, Румен Угрински, Стефан Рядков, Петьо Петков - Шайбата, Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева, както и на драматургията на световноизвестния Рафи Шарт. Има и друго – частната театрална формация под ръководството на Светлин Стоилов предвиди преди премиерата на спектакъла през март 2016 г. достатъчно репетиционно време, което позволи на състава да изглади до съвършенство играта си.

Самият драматург Рафи Шарт дойде специално до България, за да поздрави екипа. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама