Областният лидер на ПП ГЕРБ благодари на гласувалите за Цецка Цачева

12:50, 07 ное 16 / Политика 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният лидер на ПП ГЕРБ-Шумен Любомир Христов благодари на всички, които във вчерашните президентски избори са гласували за Цецка Цачева. Това съобщиха от местната централа на партията.

„Благодаря на всички, които гласуваха за кандидата на ПП ГЕРБ  на първия тур на изборите за президент, който се проведе на 6 ноември. Убеден съм, че Цецка Цачева е човекът, който може да обедини нацията и да работи за стабилна и просперираща България. През годините, в които тя участва в активната политика като депутат, като председател на Народното събрание, като човек с активна гражданска и политическа позиция  Цачева е доказала, че в делата си се ръководи единствено от интересите на нашата страна и на гражданите. Сигурен съм, че и като президент тя ще защитава националното ни достойнство и ще работи за европейския път на България.

Нека да запазим стабилността в държавата и да дадем своя глас за общата ни кауза – достойна и просперираща България. Призовавам ви да гласувате на балотажа в неделя на 13 ноември”, казва в обръщението си към гражданите областният координатор на ПП ГЕРБ-Шумен Любомир Христов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама