Трайчо Трайков: Ние ще поведем България по ускорен път на европейско развитие

20:04, 23 окт 16 / Политика 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Ние можем да поведем България по ускорен път на европейско развитие”, това заяви при посещението си в Шумен днес кандидатът за президент на Реформаторския блок (РБ) Трайчо Трайков, който заедно с номинирания за вицепрезидент ген. Съби Събев се срещнаха с членове, и симпатизанти на РБ в зала „Форум” на Гранд хотел „Шумен”.



Кандидат-президентската двойка бе придружавана от съпредседателя на парламентарната група на РБ и шеф на предизборния щаб на реформаторите Найден Зеленогорски и секретаря на парламентарната група Димитър Делчев ("Движение България на гражданите") .

Пред присъстващите Трайков заяви, че ген. Румен Радев и Цецка Цачева не са алтернатива за бъдещето на България. „Трудно се говори за външна политика и справедливост, когато у  нас има хора, които живеят с 250 лева месечно. Позорно е да има пенсии по едва 100 евро. Измислиха да няма върховенство на закона, за да фалират банки и всяка година да губим милиарди от картели”, заяви още Трайков и допълни, че вярва в необходимостта от обединение на критична маса единомишленици – 120 депутати, премиер и 7-8 министри, за да започнат реформите в България. „Ако спечелим президентската кампания ще започнем битката за справедливост”, категоричен бе Трайчо Трайков и определи реформата в съдебната система като реформа на реформите. Той се обяви за ясна и принципна външна политика основана на националния интерес. „Нужно е да убедим съюзниците си, че нашите интереси са и техни”, каза още Трайков.



„Кандидат-президентската двойка на реформаторите сочи най-верния път за развитието на България. Твърдо сме решени да променим страната с ваша помощ и да върнем на хората чувството за справедливост”, заяви ген. Съби Събев.

След изложението на кандидат-президентската двойка на реформаторите в залата се проведе дискусия, в която Трайчо Трайков отговори на въпроси поставени му от присъстващите.



В Шумен номинираният за президент от РБ получи картина, която му бе подарена от младежката структура на ДБГ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама