Ген. Румен Радев: Заради децата си сме обречени на победа

21:41, 22 окт 16 / Политика 25 391 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Като президент ще се водя от интересите на народа”, това заяви в Шумен кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП.

Днес ген. Радев се срещна с членове, съмишленици и симпатизанти на лявата идея в залата на театъра в Шумен. При появата си той бе посрещнат с възгласи: Победа.



„България има нужда от вашата подкрепа и вашия глас”, с тези думи ген. Радев се обърна към присъстващите. Той подчерта, че липсата на перспектива и ниските доходи са принудили хиляди млади хора да търсят препитание в чужбина. „Само за година инвестициите у нас са намалели с 33%. В държавата влизат пари само от европейски фондове. Имаме нужда от промяна за доброто на България”, каза ген. Радев и допълни, че на 6 ноември големият залог е изборът на независим и силен президент. „Той трябва да може да казва истината, да обединява около национално значими теми. Ние с Илияна Йотова ще бъдем такива, ако ни дадете вашето доверие”, заяви ген. Радев и обеща да работи за независима съдебна система, модерна, армия и полиция, външна политика в името на националния интерес и работещи в синхрон държавни институции.

Като основни за страната проблеми той посочи демографската криза, не доброто състояние на образователната и здравната система.



„Имам опит как всеотдайно се работи за България. Водил съм и съм сплотявал хора със силата на личния пример. Мога да нося отговорността да водя България. Ще бъда гласа и волята на всички българи, защото всички заслужаваме да живеем достойно. Изборите не са състезание, а битка за вашето доверие. Няма да ви предам, защото съм един от вас. Да работим за децата си, защото заради тях сме обречени на победа”, каза на финала на обръщението си ген. Румен Радев.



От името на местната организация на БСП ген. Радев получи подарък – „Енциклопедия на област Шумен”, която му връчи лично авторът на луксозното издание проф. Димитър Игнатовски.

Водещ на проявата бе популярният певец Богдан Томов, а на сцената присъстващите видяха изпълнения на Дани Милев и ансамбъл „Шумен”.



На срещата присъстваха депутатите от левицата Иван Иванов, Драгомир Стойнев и ръководството на местната структура на БСП-Шумен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама