Представят в Шумен Иновационната стратегия за интелигентна специализация

06:45, 28 сеп 16 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Иновационната стратегия за интелигентна специализация 2014-2020 /ИСИС/ ще бъде представена на работна среща в Шумен днес от 10.00 ч. в зала 2 на Областна администрация.

Ще бъдат коментирани следните теми: акценти на Националната стратегия за развитие на научните изследвания 2020 (НСНРИ), в т.ч. представяне на Националната пътна карта за научна инфраструктура; предстоящи процедури по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“, във връзка с изпълнение целите на ИСИС и предстоящи процедури по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж 2014 - 2020“, във връзка с изпълнение целите на НСНРИ.

Лектори ще бъдат ще бъдат представители на екипа от министерствата, имащи отношение към цялостното осъществяване на политиката по насърчаване на иновациите и научно-изследователския потенциал на национално ниво.

За участие в срещата са поканени представители на общинските администрации, бизнеса, научно-изследователски институти и звена, висши учебни заведения, браншови структури на работодателите, неправителствени организации от областите Шумен и Търговище.  Срещата е открита и участие в нея могат да вземат всички, които имат интерес към темата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама