Шест свободни места за ученици има в ГПЧЕ "Никола Й. Вапцаров" в Шумен

20:04, 18 сеп 16 25 804 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шест свободни места за ученици през учебната 2016/2017 г. са обявени в Профилираната гимназия с преподаване на чужди езици "Никола Йонков Вапцаров" в Шумен, съобщават на сайта на Регионален инспекторат по образование.

Едно свободно място има в 10-ти „в” клас с профил английски с втори чужд език френски, като подаването на документите за него се извършва до 29 декември. По едно място за ученици има в 9-ти „д” и 10-ти „е” клас с профил немски език с втори чужд английски. Крайния срок за подаването на документите за тях е 3 февруари 2017 г.

До 31 май 2017 г. се кандидаства за свободното място в 10-ти „а” клас с английски език с втори чужд немски език.

До същата дата учениците могат да заемат и 2 свободни места в 9-ти „г” клас с профил немски език с втори чужд английски.

За всички обявени места преместването се извършва след успешно завършен клас при смяна на профила или професията с друг профил, професията с профил, както и непрофилирана гимназиална паралелка с профилирана паралелка.

При различие между училищните учебни планове учениците полагат приравнителни изпити през септемврийската сесия при условия и по ред, определен от приемащото училище.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама